Arestați în dosarul "Mafia alcoolului"

285
Arestați în dosarul

Articole de la același autor

În urma celor peste o sută de percheziții realizate în mai multe județe, printre care și în Constanța, cu privire la evaziunea fiscală din alcool, procurorii DIICOT Galați au dus la arestare, până în prezent, 16 suspecți. 
Într-un comunicat transmis în această după-amiază, procurorii au precizat: "Anchetatorii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de 22 de inculpați, dintre care 16 au fost deja arestați preventiv pentru 30 de zile, în baza mandatelor emise de judecătorul de drepturi și libertări din cadrul Tribunalului Galați. Ceilalți șase inculpați reținuți urmează a fi prezentați judecătorului cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile". Cei doi constănțeni anchetați se află în ultimul lot de reținuți, care urmează să fie duși la arestare în perioada următoare. 
De menționat că în urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate 11 instalații ilegale de filtrare a alcoolului, două instalații ilegale de purificare a alcoolului, 12.000 de litri de alcool medicinal, 2.300 litri de alcool etilic, 747.000 de lei, 19.400 de euro, precum și 21 de autoturisme, bunuri și sume de bani asupra cărora procurorii DIICOT - ST Galați au instituit sechestru asigurător.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 19 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Arestat pentru furt!
Joi, 16 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : A fost arestată!
Duminică, 19 Octombrie 2014
Stire din Actual : Un actor celebru a fost arestat
Pagina a fost generata in 0.6949 secunde