Apel umanitar pentru ajutarea unui soldat de pe fregata „Mărășești”, care și-a pierdut mama

10295
Apel umanitar pentru ajutarea unui soldat de pe fregata „Mărășești”, care și-a pierdut mama - xapelmilitaryfregata2-1640603062.jpg

Articole de la același autor

Liga Militarilor Profesioniști face un apel pentru sprijinirea unui tânăr militar, soldatul Cătălin Cristea, membru al echipajului de pe fregata „Mărășești”, care și-a pierdut mama în prima zi de Crăciun, iar tatăl lui este în stare gravă, pe un pat de spital. Tânărul are nevoie de sprijin pentru realziarea rânduielilor creștinești.

„Sărbătoarea nașterii Domnului este prilej de bucurie pentru noi toți. Zilele acestea, ne îmbrățișăm părinții, frații și surorile și le uram sănătate și La mulți ani! Camaradul nostru din echipajul de bază al Fregatei F-111 – „Mărășești”, soldatul Cristea Cătălin, și-a pierdut ieri mama iar tatăl este în stare foarte gravă la spital. Vă propunem să-l ajutăm să treacă peste aceste evenimente dramatice, adresandu-i gândurile noastre bune și, pe cât se poate, donând o sumă de bani in contul unuia dintre colegii noștrii, cu mențiunea " pentru soldatul Cristea". Banii vor fi donați pentru rânduielile creștinești. Contul este Ro80RZBR0000060021402876 pe numele caporalului Ardeleanu Viorel Claudiu .

Vă mulțumim!”, este mesajul transmis de LMP. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.319 secunde