Apel umanitar după ce hoții au furat, din nou, generatorul de la mănăstirea Colilia

676
3

Articole de la același autor

Incredibil, dar adevărat! Mănăstirea Colilia din județul Constanța a fost, pentru a doua oară, prădată de hoți. Aceștia au avut în vedere tot un generator, de această dată furându-l pe ultimul. În urma acestei fapte, măicuțele au rămas fără energie electrică și termică. Directorul Crucii Roșii din Constanța a făcut un apel către cetățeni, pentru a putea ajuta măicuțele. 


"Vă ceream ajutorul, acum câteva zile, pentru măicuțele de la Mănăstirea Colilia deoarece au intrat hoții și le-au furat două generatoare. Mai aveau unul care consuma foarte mult și îl foloseau rar, acum de nevoie l-au folosit, dar hoții au lovit din nou. Am fost să le duc bănuții strânși, nu au fost foarte mulți, dar au fost dăruiți cu dragoste pentru ele și Maica stareță vă mulțumește tuturor. Au nevoie de ajutor în continuare, stau în frig și întuneric", a precizat Carmen Lungu, șefa Crucii Roșii Constanța. 


Maica stareță bănuiește că furtul a fost comis de cineva care a avut un moment de rătăcire și care știa mănăstirea. Aceasta roagă hoțul să revină pe calea cea bună. Pentru ultimul generator furat încă se plătesc rate, iar altul nou este mult prea costisitor. 22 de măicuțe sunt la Mănăstirea Colilia. 


Comentează știrea

un crestin
4 noiembrie 2017
saraca biserica ortodoxa

Nu va este rusine ? biserica ortodoxa este una dintre cele mai bogate institutii din Romania. Popii se plimba in automabile de sute de mii de euro, traiesc in palate si au afaceri infloritoare, iar voi va adresati enoriasilor pentru un cacat de generator ? Sa-si vanda" seful "vostru de la Constanta doua cauciucuri de la limuzina si va luati generator. Sa-l bransati si in curul multora dintre voi, poate ii regenarati. Biserica ortodoxa a pierdut in ultimii 20 de ani 30% dintre credinciosi,care deja nu erau foarte multi. Mai bine v-ati pune intrebarea care este motivul decat sa stati cu mana intinsa ca milogii. Nu mai sunteti credibili. Binenteles ma refer doar la o parte dintre "slujitorii" Domnului, dar este suficient. Am fost educat in spiritul crestin din copilarie, luam lectii de catechism acasa ,pe ascuns cand pentru asta puteam fii dat afara din scoala, mergeam la slujbe. Am avut un patriarh in familie. Acum pastrez credinta in mine, pe voi va ocolesc, asa cum va ocoleste si cioplitorul de cruci din Sapanta.

Gigi
4 noiembrie 2017
Da !

Sa va ajute Domnul maicilor ! Va recomand sa va comasati cu o manastire de taici , macar veti trece iarna cu folos . Si cu mai multa caldura ...

la fel un alt crestin
4 noiembrie 2017
Biserica e bogata!!

Nu am absolut,dar absolut nimic ceva impotriva Sfintei Biserici.Dar,comentariul facut de ,,un crestin,,este exact la subiect.Ar trebui Preafericitul sa se sesizeze.Fratilor,aveti MORMANE de bani care se aduna!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6423 secunde