X
X
Mai multe ştiri online:

APEL UMANITAR. "Ajutați să-l ducem pe Florin pe ultimul drum, acasă…"

Ştire online publicată Vineri, 07 August 2020. Autor: Florentina BOZÎNTAN
Foto: FACEBOOK
APEL UMANITAR.
Prietenii bărbatului care s-a înecat în Marea Neagră, în stațiunea Vama Veche, în urmă cu câteva zile, au lansat un apel către comunitate pentru a strânge bani, pentru ca trupul neînsuflețit să fie transportat în localitatea de domiciliu. 


Marți, 4 august, salvatorii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați în Vama Veche, unde un bărbat de aproximativ 40 de ani dispăruse în apă. La căutări au participat mai multe echipaje, inclusiv cu o ambarcațiune de la Punctul de salvare acvatic Mangalia, dar fără succes. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit abia a doua zi. 


"Florin Roșu a dispărut după ce a intrat în mare pe 4 august, în Vama Veche. A fost găsit pe 5 august și acum are nevoie de ajutorul nostru să fie dus pe ultimul drum, acasă… Din păcate, nu are familie care să ajute fizic sau financiar în situația aceasta. Există un singur unchi din Bacău, care e bătrân și derutat și are nevoie de ajutorul nostru. Puteți face donații aici: 


RO25INGB0000999900007348, pe numele Roșu Constantin ING Bank Bacău", se arata în mesajul lansat în mediul online de prietenii tânărului.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31425 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3791 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1427 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Sambata, 12 septembrie Foto : Polițist din Constanța, rănit într-un accident, are nevoie de sânge 1389 vizite, 0 comentarii Polițist din Constanța, rănit într-un accident, are nevoie de sânge
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4869 secunde