Video APEL DISPERAT DE LA O CONSTĂNȚEANCĂ: "Mi s-a furat mașina din spatele blocului! Dacă aveți vreo informație, vă rog sunați la 112!"

12702
6
APEL DISPERAT DE LA O CONSTĂNȚEANCĂ:

Articole de la același autor

O șoferiță din Constanța face un apel pe Facebook, după ce nu și-a mai găsit mașina:


"Azi dimineață am avut cea mai neplăcută surpriză! Mi s-a furat mașina din spatele blocului! Dacă aveți vreo informație, vă rog sunați la 112! Mulțumesc!"


UPDATE - Autoturismul era parcat în cartierul constănțean Poarta 6. În urma unei plângeri depuse la Secția 5 de Poliție, oamenii legii l-au identificat pe autorul furtului si încearcă în prezent să dea de urma acestuia. "Se fac cercetări pentru depistarea făptuitorului și tragerea lui la răspundere penală", precizează reprezentanții IPJ Constanța.


Comentează știrea

Gate No 6
14 noiembrie 2017
Oare?

"Se fac cercetari pentru depistarea faptuitorului"..sau "oamenii legii l-au identificat pe autorul furtului". Hotarati-va o data..plm.

Claudiu
14 noiembrie 2017
De ce ștergeți articole

De ce ați șters articolul "Nenorocirea de pe strada Mircea putea fi evitată! Amănuntul care e vizibil pe înregistrarea video"??? Ca sa nu va faceți de ras ca nu v-ați documentat? Ca nu știți ce înseamnă, in sensul legii, "depășirea"??? Dacă ati publicat un articol, asumați-va răspunderea!

SEVER
14 noiembrie 2017
pt gate 6

da domnule, asta este "stilul hulubei". are nenumarate articole cu "se pare ca...", ca apoi sa urmeze o afirmatie. se pare ca a facut scoala turco-maghiara in banglades, se pare ca este si ruda cu liviu pop, se pare..

Lili
14 noiembrie 2017
Intrebare

Din poze se vede ca este vorba de un BMW. Am si eu o intrebare: Doamna, la a cata mâna e masina? A treia, sau a patra?

psd uraste romanii
15 noiembrie 2017
psd uraste constantenii

Multumiti primariei si militiei, caci datorita coruptiei, de 29 ani nu vor sa puna camere video in tot orasul. In orasele unde sunt camere, infractionalitatea a disparut. Infractorii au venit in orasul unde nu sunt camere.

cititor de ocazie
15 noiembrie 2017
unele si altele

Titlu alarmant : "APEL DISPERAT" . Proprietara face un anunt fara urma de disperare. Dar la Cuget s-a facut o regula ,sa se titreze orice fapt divers de cacat, cu cuvinte atractive gen : stire bomba, stire cutremuratoare, dezvaluire incendiara , etc. Dupa ce citesti informatia te intrebi unde-i bomba, cutremurul sau incendiul ? In ceea ce o priveste pe pagubasa, o informez ca de aceste situatii se ocupa politia ,nu persoanele particulare pe care le doare exact in cur de problema ei materiala. Am patit si eu acelasi lucru. M-am adresat politiei si asigurarii .Am fost despagubit de asigurare in functie de cota masinii la momentul furtului. Am incasat banii. Dupa 3 luni politia a gasit masina, dar eu nu mai puteam intra in posesia ei. Fiind deja despagubit ,masina apartinea casei de asigurari. Logic

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4082 secunde