APEL CĂTRE CONSTĂNȚENI, DUPĂ CE MĂNĂSTIREA "COLILIA" A FOST PRĂDATĂ DE HOȚI: "Măicuțele au rămas în frig, fără lumină. Haideți să le facem un bine!"

1189
3
APEL CĂTRE CONSTĂNȚENI, DUPĂ CE MĂNĂSTIREA

Articole recomandate

Mănăstirea Colilia, din Cogealac, a fost ținta hoților, în noaptea de 23 spre 24 octombrie. Aceștia au furat un generator electric, motiv pentru care măicuțele de acolo au fost lăsate în beznă și frig. Într-o postare pe pagina sa Facebook, directorul Crucii Roșii Constanța, Carmen Lungu, face un apel către cei care pot ajuta în vreun fel la rezolvarea situației:


"Dragi prieteni, cunoștințe și oricine citește acest mesaj. Avem nevoie de ajutor pentru maicile de la Mănăstirea Colilia. Acum, când frigul bate la ușă, oameni josnici le-au furat generatorul cu benzină cu tot. Au rămas în frig, fără căldură, fără lumină. Credeți că cineva poate ajuta? Poate cineva dona un generator? Sau strângem bani și le cumpărăm unul? Ce spuneți? Haideți să le facem un bine, nu putem ține niște suflete care se roagă pentru noi în frig și pe întuneric! Vă mulțumesc din suflet. Vă rog să dați și share, poate cineva are potența financiară și face acest gest...


MĂNĂSTIREA INTRAREA ÎN BISERICĂ A MAICII DOMNULUI - COLILIA, COMUNA COGEALAC, JUD. CONSTANȚA


CONT ÎN LEI : RO 41 BTRLRONCRT 0221819101


CONT ÎN EURO : RO 88 BTRLEURCRT 0221819101 DESCHISE LA BANCA TRANSILVANIA. "


Comentează știrea

Alex
27 octombrie 2017
Imparțial!

Dar, pentru copii care îngheața în sălile de clasă, din cauză că nu are școala bani de lemne/gaz/curent, când se vor strânge bani pentru cele enumerate mai sus? Noi, românii, nu suntem de acord cu ajutoarele pentru Biserică! Biderica are posibilități materiale enorme pentru a se descurca singură! De ani de zile, BORul a devenit entitate care se poate întreține! De ce să mai primească fonduri din bugetul local/national? Nu! Să se descurce singuri! Că și-așa că, banii pompați în această entitate se duc doar în buzunarele lor. Biserica nu face absolut nimic (în marea majoritate a cazurilor) pentru enoriași!

Dragnea
27 octombrie 2017
La muncă nu la întins mâna

Să vândă una din mașini și să își cumpere ce au nevoie

zoro
27 octombrie 2017
ce sa-ti spun..

A ramas biserica fara bani, sa nu-mi spuneti.. sa dea prea sfintitul un lant de la gat si sa cumpere maicutelor generator. Tot ei n-au, de mii de ani, biserica nu are, avem noi si le e ciuda. Nu le e rusine, au bani de aur, mertane, vile de protocol, pensiuni, vie, vin si alte bunuri, paduri, catedrala mantuirii nesimtirii, etc..dar n-au de un generator ! Nu am nimic cu maicutele, insa politica dusa de biserica in privinta banilor, ma umple de nervi !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5359 secunde