X
X
Mai multe ştiri online:

Anunțul zilei de la SRI! Este vizată Ambasada Israelului

Ştire online publicată Sâmbătă, 21 Septembrie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
SRI organizează duminică un exercițiu antitero la Ambasada Israelului, constând în simularea unui atac armat în imobil și detonarea unui dispozitiv exploziv improvizat.


"În aceste momente, la ambasada Israelului are loc un exercițiu antitero organizat de SRI (in calitate de autoritate națională in domeniul prevenirii și combaterii terorismului) si instituțiile partenere din cadrul Sistemului Național de Prevenire și Combatere a Terorismului. Vor fi testate: răspunsul in teren al autorităților cu responsabilități, coordonarea activităților, dar si derularea in comun de măsuri investigative si post-incident. Va fi transmis și un mesaj pe sistemul Ro Alert in zona ambasadei Israelului din Bucuresti",anunță SRI.

A fost simulat un atac armat în incinta imobilului in care funcționează ambasada, precum și detonarea unui dispozitiv exploziv improvizat.


"Astfel s-a testat răspunsul dispozitivului de protectie al ambasadei, precum și efectuarea intervenției prirotehnice. Astfel de exercitii sunt derulate relativ frecvent de autoritățile competente naționale și sunt utile pentru a testa si valida cooperarea în teren a forțelor implicate", explică SRI.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3088 secunde