Anchetată penal, după ce a folosit certificatul verde al unei prietene, la cafenea

238
Anchetată penal, după ce a folosit certificatul verde al unei prietene, la cafenea - xactiunicovid-1634297205.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au desfășurat mai multe acțiuni pentru verificarea restricțiilor impuse în contextul creșterii numărului de infectări COVID 19. Astfel, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat activități pe linia menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică, respectiv pentru verificarea respectării prevederilor Legii 55/2020. Astfel, au fost legitimate peste 220 de persoane și au fost verificați 43 de operatori economici, totodată fiind controlate și 87 de autovehicule. În urma acțiunilor, au fost aplicate 75 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 28.000 de lei, dintre care 57 la Legea 55/2020.

În cursul zilei de joi, în jurul orei 12.00, polițiștii Secției 2 au fost sesizați de către polițiști ai Direcției Generale de Poliție Locală Constanța, cu privire la faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, într-o cafenea din cadrul unui centru comercial din municipiul Constanța, au identificat o femeie, de 29 de ani, care ar fi prezentat, spre scanare, un certificat verde ce aparținea unei alte persoane. Femeia a fost condusă la sediul Secției 2, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals în declarații.

De asemenea, în aceeași zi, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat activități pe linia respectării măsurilor impuse prin Legea 55/2020, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19. Astfel, au fost legitimate peste 40 de persoane și au fost controlate 15 autovehicule, precum și 8 unități comerciale. Au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.500 de lei, dintre care 8 la Legea 55/2020. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5081 secunde