Anchetă internă la Parchetul Curții de Apel Constanța

375
Anchetă internă la Parchetul Curții de Apel Constanța - diicotparchetulcurtiideapel13873-1536318488.jpg

Articole recomandate

Anchetă internă la Parchetul Curții de Apel Constanța, structura de la care provine procurorul propus de Tudorel Toader pentru șefia DNA, Adina Florea, scrie digi24.ro


Întrebat dacă protocolul publicat în urmă cu câteva zile de consilierul premierului pe pagina sa de Facebook provine de la Parchetul Curții de Apel Constanța, procurorul general al României, Augustin Lazăr a confirmat doar că sunt verificări la această structura.

Darius Vâlcov, consilier al premierului Viorica Dăncilă, a postat pe pagina sa de Facebook un protocol de colaborare între SRI și PÎCCJ, referitor la "cooperarea pentru îndeplinirea sarcinilor ce le revin", încheiat în decembrie 2016.

Augustin Lazăr, procurorul general al României: A apărut o informație potrivit căreia protocolul publicat de Darius Vâlcov pe pagina de Facebook și care a dus la deschiderea unui dosar penal ar fi plecat din seiful Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța... Vă pot confirma doar că există o verificare în curs la PCA Constanța.

Reporter: Este o coincidență că de acolo vine și Adina Florea?

Augustin Lazăr: Dacă mai aveți vreo întrebare...


sursa: digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2852 secunde