Anchetă de amploare: mașini second hand de un milion de euro, confiscate!

266
Anchetă de amploare: mașini second hand de un milion de euro, confiscate! - evaziuneauto-1582834509.jpg

Articole de la același autor

Zeci de mașini second hand au fost confiscate de polițiști, în urma perchezițiilor efectuate pentru destructurarea unei grupări care se specializase în evaziune fiscală cu autoturisme second hand, aduse de peste hotare. 


"În urma celor 175 de percheziții desfășurate marți, 25 februarie, au fost indisponibilizate 39 de vehicule, în valoare de peste un milion de euro. De la locațiile unde s-a descins au fost ridicați aproximativ 120.000 de euro, în numerar, lei și valută", au transmis reprezentanții Direcției de Investigare a Criminalității Economice de la nivelul Poliției Române, în atenția cărora este ancheta. 


Reamintim că percheziții au fost realizate în București și în 20 de județe, printre care trei și în județul Constanța: două în municipiul reședință de județ, iar una în Mangalia. 


Totodată, în urma perchezițiilor, au fost duși la audieri 19 indivizi, iar procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar față de șapte persoane. 


Potrivit anchetatorilor, gruparea infracțională este suspectată că ar fi controlat, direct sau prin interpuși, mai multe firme cu activități în domeniul comerțului intracomunitar cu mașini second hand. Mașinile erau aduse din spațiul UE, în special din Belgia, Olanda, Germania, Italia, Franța și Spania, erau vândute în România, dar veniturile nu erau înregistrate în evidențele contabile. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3 secunde