Anchetă a poliției la un colegiu de renume! Motivul este halucinant

446
Anchetă a poliției la un colegiu de renume! Motivul este halucinant - hasdeu-1573031304.jpg

Articole recomandate

Mai mulți elevi de la Colegiul Național "B.P. Hasdeu" din Buzău vor fi audiați, astăzi, de polițiști, în prezența părinților, după ce, ieri, un coleg de-al lor în vârstă de 13 ani a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Buzău după ce a ingerat din sticla sa cu apă un lichid parfumat.

Potrivit purtătorului de cuvânt Spitalului Județean Buzău, Adriana Bunilă, medicii au stabilit că ar fi vorba de săpun lichid diluat.

"La Unitatea de Primiri Urgențe Pediatrie a fost transportat, marți, un minor de 13 ani. El prezenta dureri abdominale și vărsături, iar în urma consultului de specialitate, medicul a constatat că acesta a ingerat săpun lichid diluat. În urma tratamentului, copilul a fost externat", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Buzău.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, inspectorul principal Ane Marie Vrapciu, a declarat, pentru Agerpres, că "după terminarea orei de sport, minorul a băut din sticla sa cu apă un lichid cu miros parfumat și gust ciudat".

"Poliția a demarat cercetări pentru a identifica împrejurările în care s-a produs incidentul, s-au purtat discuții cu cadrele didactice și urmează să fie audiate un cerc de persoane bănuite, colegii săi de clasă, dar fiind minori, audierea lor trebuie să se facă în prezența părinților", a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4487 secunde