Amenzi usturătoare aplicate de jandarmi: PURTAȚI MASCĂ DE PROTECȚIE!

926

Articole de la același autor

În perioada 25 ianuarie – 3 februarie, jandarmii Grupării Mobile Constanța au desfășurat împreună cu polițiștii, acțiuni punctuale pentru verificarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid 19. Cu aceste ocazii, au fost aplicate 153 de sancțiuni contravenționale, din acestea 121 au fost avertismente, iar 32 amenzi în valoare de 18500 lei.
De exemplu, marți după-amiază, 2 februarie, în apropierea Școlii Gimnaziale nr.8 Constanța, pe strada Topolog, jandarmii au observat un tânăr care a devenit agitat și a schimbat brusc direcția de mers la vederea oamenilor legii. A fost oprit și în verificărilor s-a stabilit că acesta figura în carantină la domiciliu. Prin urmare, tânărul de 23 de ani a fost sancționat cu amendă de 1000 lei în conformitate cu articolul 65 din legea 55.


„În aceeași perioadă am desfășurat mai multe acțiuni cu reprezentanții companiei de transport local CT BUS, în mijloacele de transport în comun, pentru verificarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid 19. Majoritatea cetățenilor au înțeles că purtând masca ne protejăm pe noi și pe cei din jurul nostru, dar au fost și 17 persoane care au fost sancționate cu avertisment și li s-au oferit măști de protecție pentru a putea continua călătoria”, au mai arătat jandarmii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6669 secunde