Amenzi nenumărate în zona pieţelor din Constanţa. Ce au găsit poliţiştii locali

655
Amenzi nenumărate în zona pieţelor din Constanţa. Ce au găsit poliţiştii locali - amenzi-1618571947.jpg

Articole de la același autor

Poliţiştii locali din Constanţa verifică permanent zona piețelor Tomis III, Brotăcei, Cireșica și Tic-Tac, pentru a eradica practicile de comerţ stradal neautorizat, dar şi pentru a păstra ordinea şi liniştea publică.


Numai în ultimele zile, au fost verificate 48 de societăți comerciale și legitimate 92 de persoane, fiind aplicate 86 de sancțiuni contravenționale în cuantum total de 27.350 lei, pentru încălcarea prevederilor mai multor acte normative aflate în competența polițiștilor locali cu atribuții în domeniile ordine publică, circulație rutieră și activitate comercială.
“Cele mai multe abateri au vizat nepurtarea măștii de protecție, proferare de injurii, apelarea la mila publicului, consumul de băuturi alcoolice în spațiul public, aruncarea de ambalaje și gunoi pe domeniul public. Astfel, cinci persoane care apelau la mila publicului au fost predate reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială, în vederea reintegrării acestora în societate”, au precizat reprezentanţii Primăriei Constanţa.


În același timp, polițiștii locali au acționat și în zonele aglomerate, precum stațiile CT Bus, mijloacele de transport public de persoane, parcurile, piețele, centrele comerciale și parcările publice, pentru a verifica respectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei COVID-19.
Cetăţenii pot să semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numărul de telefon 0241/484.205, de la Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.474 secunde