AMENZI de aproape jumătate de milion de lei, date de jandarmi, pe litoral

204

Articole de la același autor

În perioada 1 - 15 iulie a.c., peste 200 jandarmi ai Grupării Mobile au acționat zilnic, în mod independent, dar și în sistem integrat cu Poliția, pentru menținerea ordinii publice și asigurarea climatului de ordine și siguranță, în Constanța și pe litoralul Mării Negre, la Mamaia, Costinești și Vama Veche. Au fost executate peste 100 de misiuni de menținere și asigurare a ordinii publice.

În această perioadă, jandarmii au aplicat 1.298 sancțiuni contravenționale, dintre care 422 avertismente scrise și 876 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 426.150 lei.

Majoritatea sancțiunilor contravenționale au fost acordate pe linia comerțului ilegal cu produse de patiserie, (covrigi, gogoși, cornuri), fructe (piersici, caise, fructe de pădure, mere glazurate) și nelipsitul porumb fiert.

De asemenea, jandarmii grupării au constatat 24 fapte de natură penală, dintre care 16 în mod independent și opt în cooperare cu Poliția, fiind identificați 36 de făptuitori.

Au mai fost executate 11 misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanțe sau parchete.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.331 secunde