AMENDĂ pentru un bărbat care a încercat să intre Spitalul Județean Constanța, fără mască!

189
AMENDĂ pentru un bărbat care a încercat să intre Spitalul Județean Constanța, fără mască! - jandarmi-1599472017.jpg

Articole de la același autor

Peste 130 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au fost zilnic la datorie în perioada 31 august – 6 septembrie, acționând  în cooperare cu polițiștii constănțeni, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională.


Pe timpul misiunilor executate în cursul săptămânii trecute, au fost aplicate 105 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 30000 lei pentru următoarele fapte: desfășurarea de activități comerciale fără îndeplinirea condițiilor legale, adresarea de injurii și amenințări cu acte de violență, tulburarea liniștii publice, consum de alcool în locuri publice, apelarea în mod repetat la mila publicului de către o persoană aptă de muncă, patrunderea cu încălcarea normelor legale de acces în sediul unei instituții publice, nerespectarea măsurilor dispuse de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov-2, intrarea cu autoturimul pe plajă.


Totodată, în cursul săptămânii trecute, jandarmii au acționat pentru desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentelor cultural-artistice organizate ce organizate în Parcul Teatrului Oleg Danovski (Marea și Muzica), Parcul Gării (Caravana Zbumzzi), Parcul Tăbăcărie(Seri de Teatru la Pontul Euxin), precum și meciul de fotbal F.C. Farul Constanța – Aerostar Bacău.
În cursul serii de 1 septembrie, jandarmii constănțeni au fost solicitați de către agenții de pază ai Spitalului Județean Constanța, întrucât o persoană a pătruns în incinta unității sanitare cu încălcarea normelor legale de acces. Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța a ajuns imediat la fața locului și a constatat că sesizarea se confirmă.  
Întrucât persoana în cauză nu purta nici masca de protecție, aceasta a fost sancționată contravențional pentru cele 2 fapte, cu amendă în cuantum total de 2000 lei.


În aceeași seară, jandarmii constănțeni au fost sesizați cu privire la o persoană care tulbura liniștea locuitorilor pe strada Panait Holban din municipiul Constanța. Oamenii legii au ajuns la fața locului și au constatat că un bărbat care părea sub influența băuturilor alcoolice deranja locuitorii prin strigăte și larmă, supărat că își pierduse banii la jocuri de noroc. 
Pentru fapta săvârșită, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1000 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5846 secunde