Amendă drastică pentru că a "uitat" că accesul în Spitalul Județean este interzis!

307
Amendă drastică pentru că a

Articole de la același autor

În contextul măsurilor luate pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, accesul în unitățile spitalicești este restricționat. La fel se întâmplă și în cazul Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sf. Andrei" Constanța, unde rudele nu pot urca pe secții, pentru a-i vizita pe pacienți. În schimb, le pot lăsa pachete, prin angajații spitalului, la anumite ore. Un bărbat a încercat să înșele însă vigilența agenților de pază și a pătruns în spital, în cursul serii. Ba mai mult, nu avea nici mască de protecție. Incidentul a avut loc săptămâna trecută, au anunțat reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța, militarii fiind solicitați în sprijin de agenții de pază. "Un echipaj din cadrul inspectoratului a ajuns imediat la fața locului și a constatat că sesizarea se confirmă. Întrucât persoana în cauză nu purta nici mască de protecție, aceasta a fost sancționată contravențional pentru cele două fapte, cu amendă în cuantum de 2.000 de lei", au precizat reprezentanții IJJ Constanța.

În altă ordine de idei, peste 130 de jandarmi din cadrul IJJ Constanța au fost zilnic la datorie în cursul săptămânii trecute, aplicând peste 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 30.000 de lei. Amenzile au fost date pentru comerț ilegal, pentru injurii și amenințări cu violență, pentru tulburarea liniștii publice și consum de alcool în locuri publice, dar și pentru încălcarea măsurilor dispuse pentru prevenirea răspândirii virusului SARS – CoV-2.

"Reamintim tuturor cetățenilor că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Unic de Urgență 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie, atunci când situația o impune", au arătat reprezentanții instituției. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2191 secunde