Alți doi parlamentari urmăriți penal

150
1
Alți doi parlamentari urmăriți penal - dnaconcurs-1434006073.jpg

Articole recomandate

DNA a început urmărirea penală pe numele senatorului Lucian Iliescu, fost primar al municipiului Giurgiu, și a deputatului Marin Anton, într-un dosar privind fapte de corupție.

Lucian Iliescu este acuzat de abuz în serviciu, în formă continuată (două acte materiale), conflict de interese, în formă continuată (două acte materiale) și instigare la folosirea influenței ori autorității în scopul obținerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, iar Marin Anton de folosire a influenței ori autorității în scopul obținerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

Comentează știrea

catalin
11 iunie 2015

Ai un vis? N-ai resurse... Daca esti dispus să-ti conduci viața după o  viziune măreață, dar nu ai resursele necesare, noi te putem ajuta ! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5674 secunde