Alexandra Stan își acuză managerul de ȘANTAJ

318
Alexandra Stan își acuză managerul de ȘANTAJ - alexandrastan-1371559354.jpg

Articole de la același autor

Deși ieri, aflată pe patul de spital, cântăreața Alexandra Stan susținea că l-a iertat pe Marcel Prodan, managerul ei, și nu vrea să ajungă la pușcărie, astăzi s-a răzgândit. Reprezentanții Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au transmis următorul comunicat de presă: 

"Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța s-a constituit, astăzi 18 iunie, o cauză penală ca urmare a plângerii penale formulată de către artista Alexandra Stan împotriva managerului ei artistic (n.r. Marcel Prodan) sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj.

Din conținutul plângerii se reține că, pe fondul unor neînțelegeri preexistente, partea vătămată a fost amenințată și lovită, în zilele de 14 și 15 iunie, de către făptuitor, pentru a o determina pe aceasta să renunțe la pretențiile materiale solicitate ca urmare a prestațiilor sale artistice și încasate de societatea al cărei administrator acesta era.

Pe măsura derulării cercetărilor, vom informa opinia publică".

Reamintim că tânăra este, în aceste momente, internată în Spitalul municipal Medgidia, în Secția de Neurologie, unde este supusă unor investigații amănunțite. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4082 secunde