X
X
Mai multe ştiri online:

ALERTĂ! Turist scos inconștient din apă, la Olimp!

Ştire online publicată Duminică, 09 August 2020. Autor: Florentina BOZÎNTAN


Salvamarii din stațiunea Olimp au intervenit, în această dimineață, în stațiunea Olimp, pentru a scoate un turist din apă. Bărbatul a fost scos în stare de inconștiență, un echipaj SMURD și unul de la SAJ intervenind pentru realizarea protocolului de resuscitare. 


UPDATE. Bărbatul care a fost scos în stop cardiorespirator din apa mării, pe plaja Delfinul, are 20 de ani. În prezent i se efectuează protocolul de resuscitare.


UPDATE. În ciuda eforturilor depuse pentru a-l salva, cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul tânărului. Este vorba despre un tânăr de 20 de ani, din județul Iași.


Reamintim că, de la începutul anului până în prezent, pe litoralul românesc au murit înecați 14 oameni.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17123 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2807 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2457 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3225 secunde