X
X
Mai multe ştiri online:

ALERTĂ! Proiectil neexplodat, găsit de muncitori

Ştire online publicată Miercuri, 16 Octombrie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Autoritățile au fost alertate, miercuri, de angajații unei societăți comerciale care executau lucrări în partea carosabilă, că au găsit un proiectil neexplodat.


Descoperirea a fost făcută la Aninoasa. Urmează ca pompierii să vină la fața locului pentru a asigura zona și pentru a distruge proiectilul.


Echipa pirotehnică de la ISU "Basarab I" Dâmbovița a intervenit pe strada Vâlcea din comuna Aninoasa pentru ridicarea unui proiectil exploziv calibrul 152 mm găsit în timpul lucrărilor de asfaltare a străzii.

Elementul de muniție a fosT ridicat si transportat în vederea depozitării și distrugerii ulterioare într-un poligon specializat.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 16553 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2520 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1516 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1488 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1268 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3379 secunde