ALERTĂ! Mașină cu doi oameni, căzută în Canalul Dunăre Marea Neagră

Vineri, 07 August 2020
2399
Salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea au fost solicitați, în această după-amiază, în zona Cumpăna, unde o mașină a căzut în Canalul Dunăre Marea Neagră. La fața locului au ajuns o autospecială de stingere, cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Constanța. 


Până la sosirea pompierilor, oamenii din zonă au reușit să scoată din mașină o femeie, în vreme ce a doua persoană, un bărbat cu dizabilitate, nu a putut fi scos. Acesta a fost extras din mașină de salvatorii de la ISU. 


UPDATE


Polițiștii din cadrul S.R.P.T. Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism a căzut în Canalul Dunăre-Marea Neagră, în zona localității Cumpăna. 


Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că soferul autoturismului, de 40 de ani, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, pe fondul neatenției. În autoturism se afla și o minoră, de 15 ani.


La fața locului a fost prezent un echipaj din cadrul ISU Dobrogea, care le-au acordat celor 2 îngrijiri medicale, însă fără a fi transportați la spital.


Pagina a fost generata in 0.2366 secunde