X
X
Mai multe ştiri online:

ALERTĂ! Mașină cu doi oameni, căzută în Canalul Dunăre Marea Neagră

Ştire online publicată Vineri, 07 August 2020. Autor: Florentina BOZÎNTAN
Salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea au fost solicitați, în această după-amiază, în zona Cumpăna, unde o mașină a căzut în Canalul Dunăre Marea Neagră. La fața locului au ajuns o autospecială de stingere, cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Constanța. 


Până la sosirea pompierilor, oamenii din zonă au reușit să scoată din mașină o femeie, în vreme ce a doua persoană, un bărbat cu dizabilitate, nu a putut fi scos. Acesta a fost extras din mașină de salvatorii de la ISU. 


UPDATE


Polițiștii din cadrul S.R.P.T. Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism a căzut în Canalul Dunăre-Marea Neagră, în zona localității Cumpăna. 


Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că soferul autoturismului, de 40 de ani, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, pe fondul neatenției. În autoturism se afla și o minoră, de 15 ani.


La fața locului a fost prezent un echipaj din cadrul ISU Dobrogea, care le-au acordat celor 2 îngrijiri medicale, însă fără a fi transportați la spital.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31425 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3791 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1427 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Sambata, 12 septembrie Foto : Polițist din Constanța, rănit într-un accident, are nevoie de sânge 1389 vizite, 0 comentarii Polițist din Constanța, rănit într-un accident, are nevoie de sânge
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3922 secunde