X
X
Mai multe ştiri online:

ALERTĂ MAE / Un cetățean român, internat, în stare critică, la spitalul King's College London

Ştire online publicată Duminică, 26 Februarie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează că o persoană de cetățenie română este internată, în stare critică, la spitalul King's College London, în urma incidentului produs duminică în Bellingham, Londra. 


Cinci persoane au fost rănite după ce un individ aflat în stare de ebrietate a intrat cu un vehicul Mercedes, probabil intenționat, într-un grup de pietoni, în zona Catford / Bellingham, în sud-estul Londrei. Șoferul a fost reținut, relatează cotidianul The Guardian.


Potrivit unor surse citate de publicația Daily Mail, printre persoanele rănite ar fi imigranți români, angajați la o spălătorie auto


Poliția a anunțat că incidentul nu are caracter terorist, existând suspiciuni că șoferul ar fi fost în stare de ebrietate. Nu este clar dacă este vorba de un gest intenționat sau de un accident.


"Cinci persoane au fost rănite în incidentul rutier produs pe strada Bromley, Bellingham; șoferul a fost arestat preventiv", a comunicat Poliția regională.


Patru bărbați și o femeie, cu vârste între 25 și 46 de ani, au primit îngrijiri medicale ca urmare a rănilor suferite. Trei persoane sunt în stare critică. Șoferul a fost tratat pentru o rană la cap, a anunțat poliția.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.2596 secunde