ALERTĂ la Spitalul Privat Heka din Constanța: DOCTORIȚĂ GĂSITĂ MOARTĂ!

7251

Articole de la același autor

Tragedie în lumea medicală constănțeană: o femeie în vârstă de 37 de ani a fost găsită moartă, într-un cabinet din Spitalul Privat HEKA.

Salvatorii de la ISU Dobrogea au fost solicitați, duminică, 25 aprilie, în jurul orei 11.00, la unitatea medicală de pe B-dul 1 Decembrie 1918, unde o femeie a fost găsită căzută într-o încăpere. La fața locului s-a deplasat echipajul SMURD de terapie mobilă. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru femeie, fiind declarat decesul.

Din primele informații reiese că victima este doctoriță în cadrul unității medicale, o cheamă Loredana Chircu, are 38 de ani, este căsătorită și are un copil.


Potrivit anchetatorilor, medicul de medicină internă Loredana Chircu a fost de gardă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în cadrul spitalului privat. Pentru că nu a avut urgențe, s-a retras în camera de gardă. Dimineața colegii s-au alertat, usa incăperii era încuiată. Când au deschis-o, au găsit-o pe doctoriță căzută.




OFICIAL de la POLIȚIE


Astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o unitate spitalicească privată din municipiul Constanța, s-ar afla o femeie decedată. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că este vorba despre o femeie, de 38 de ani, găsită decedată într-o încăpere a spitalului. Pe trupul neînsuflețit nu au fost constatate urme vizibile de violență, acesta fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.


Cu toate acestea, una din ipotezele luate în calcul de anchetatori este și cea a sinuciderii. Surse neoficiale susțin că medicul ar fi suferit de depresie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5707 secunde