Alertă la ISU Constanţa. Bătrân căzut de la etaj, în faţa Spitalului Judeţean Constanţa

875
Alertă la ISU Constanţa. Bătrân căzut de la etaj, în faţa Spitalului Judeţean Constanţa - 7c26a053ed054808b450f6897f457aa2-1614500180.jpg

Articole de la același autor

Un bătrân şi-a pierdut viaţa în această dimineaţă, la Constanţa, după ce se pare că a căzut de la etajul al cincilea al Centrului de Dializă. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut să-l salveze.
“Am fost solicitaţi să intervenim prin apel la 112 să intervenim la o persoană posibil căzută de etajul 5, în faţa Centrului de Dializă. De îndată, la faţa locului au fost alertate o maşină de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de prim ajutor şi un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa. Din păcate, însă, bărbatul în vârstă de aproximativ 80 de ani a fost declarant decedat la faţa locului, în urma protocolului de resuscitare”, au transmis reprezentanţii ISU Constanţa.


UPDATE


În această dimineață, poliţişti din cadrul Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că un pacient internat la Spitalul Județean Constanța ar fi căzut în gol de la etajul 5. Poliţiştii au identificat persoana în cauză, de 80 de ani, din municipiul Constanţa, cadrele medicale declarând decesul.  În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1604 secunde