Alertă la Constanța. Copil de patru ani, ÎNJUNGHIAT

1936

Articole de la același autor

Medicii de la Ambulanța Constanța au fost solicitați, în urmă cu puțin timp, să intervină la Medgidia, acolo unde se pare că un copil de patru ani este grav rănit.

Din primele informații, fetița ar avea două plăgi prin înjunghiere în regiunea abdominală. Copilul a fost transportat de o echipă de la Ambulanță la Spitalul Medgidia, de unde a fost preluat de elicopterul SMURD și adus la Spitalul Județean de Urgență Constanța.

Se pare că fetița a fost înjunghiată în abdomen chiar de mama sa. Inițial, aceasta a dispărut de la domiciliu, însă, ulterior, ea a fost depistată și reținută de polițiști pe strada Poporului din Medgidia.

UPDATE
Iată precizările Poliției:


Astăzi, în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 4 ani, s-ar afla înjunghiată, la domiciliul său din municipiul Medgidia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că minora ar fi fost înjunghiată de către mama sa, de 28 de ani, care ar fi părăsit locuința după comiterea faptei. Aceasta a fost găsită de polițiști și condusă la sediul Poliției municipiului Medgidia.

Se pare că mama s-ar fi supărat, deoarece fetița făcea gălăgie și de aceea a atacat-o și înjunghiat-o.

Cercetările continuă, în vederea încadrării faptei și luării măsurilor legale care se impun.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3811 secunde