X
X
Mai multe ştiri online:

Alertă în Mamaia. Persoană în pericol de înec, în largul Mării Negre

Ştire online publicată Marţi, 07 Iulie 2020. Autor: Andreea PERHAIȚĂ


Echipele de salvatori din cadrul ISU Dobrogea au fost chemați, în urmă cu puțin timp, să vină în sprijinul unei persoane care ar fi în largul mării, în stațiunea Mamaia.


"Cu puțin timp în urmă, prin sistemul unic al apelurilor de urgență s-a primit un apel prin care se sesizează că o persoană se află în larg, în Marea Neagră, în zona Mamaia Nord. La fața locului se deplasează un echipaj Smurd, scafandrii și o ambarcațiune ARSVOM. Până în momentul de față nu avem alte informații sau sesizare de la vreo rudă, prieten sau aparținător care să anunțe dispariția vreunei persoane în mare", precizează Anca Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea.


UPDATE


Din cauza condițiilor meteo s-au sistat căutările persoanei în larg din Mamaia Nord, plaja Latino.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17130 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2838 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2475 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3343 secunde