Alertă cu bombă în parcare la Kaufland!

493

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia au fost sesizați, ieri, în jurul orei 13.13, printr-un apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 36 de ani, că în zona supermarketului Kaufland de la intrarea în municipiul Medgidia ar staționa un autoturism în interiorul căruia s-ar găsi o bombă. 


Polițiștii din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, dar și pompieri au ajuns la fața locului. S-au demarat procedurile specifice, iar polițiștii au fost însoțiți de câini special antrenați pentru astfel de situații. În urma cercetărilor specifice la fața locului, polițiștii constănțeni au stabilit că a fost vorba de o alarmă falsă. 


Bărbatul care a anunțat alerta prin 112 va fi sancționat pentru fapta sa. 


Potrivit anumitor surse, cel care a alertat autoritățile în legătură cu presupusa bombă ar avea probleme psihice. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a recunoscut acest lucru și a fost de acord să fie internat, în mod voluntar, la Secția de Psihiatrie Palazu Mare din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Constanța. Cel mai probabil, acesta va primi doar un avertisment din partea oamenilor legii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4501 secunde