ALERTĂ! CINCI ÎNJUNGHIAȚI, CRIMINALUL ÎN LIBERTATE! A fugit cu o mașină furată

704
ALERTĂ! CINCI ÎNJUNGHIAȚI, CRIMINALUL ÎN LIBERTATE! A fugit cu o mașină furată - criminalisti-1562140022.jpg

Articole recomandate

Un individ necunoscut a înjunghiat mortal o persoană și a rănit o a doua, soț și soție, în localitatea timișeană Făget. Agresorul a reușit să fure o mașină, cu care a fugit și sste căutat acum de poliție.


UPDATE - Se pare că agresorul ar fi lăsat în urma lui cinci victime, scrie TimișOnline. Două în Făget, dintre care una decedată și una în comă care ar urma să fie adusă cu elicopterul la Timișoara. Alte trei persoane au fost rănite în localitatea Temerești și urmează să ajungă la Timișoara cu ambulanța.

În localitatea Temerești, spun surse din cadrul anchetei, agresorul ar fi lovit cu mașina o persoană și a agresat alte două. Una dintre cele două victime agresate se pare că ar fi fost și ea înjunghiată, scrie romaniatv.net

Incidentul s-a petrecut miercuri dimineață în jurul orei 8, într-un parc din localitatea timișeană Făget, scrie TimișOnline. Polițiștii timișeni au fost anunțați că o persoană ar fi fost rănită în urma unui scandal, iar în momentul în care au ajuns la fața locului au descoperit o persoană decedată și una rănită grav.

Cele doua victime, soț și soție, s-au dus în Parcul din Faget, cu bicicletele, să facă sport. Și-au lasat bicicletele deoparte si s-au urcat pe aparatele de fitness din parc.

La un moment dat, un barbat de 33 de ani din satul Bichigi de langa Faget a furat una dintre biciclete si i-a injunghiat pe cei doi. Bărbatul a murit pe loc, iar soția lui a fost grav rănita, prăbușita la pamant.

Agresorul se pare că ar fi fugit din Făget cu o bicicletă și ar fi ajuns până în localitatea timișeană Temerești. Acolo se pare că ar mai fi avut loc un incident violent, iar criminalul a furat o mașină cu care a reușit să fugă.

Polițiștii au împânzit zona și încearcă acum să dea de urma lui.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5317 secunde