X
X
Mai multe ştiri online:

ALERTĂ! 10 din cei 17 tineri din Vaslui care s-au distrat la malul mării sunt infectați cu coronavirus

Ştire online publicată Joi, 06 August 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Apar informații noi în cazul celor 17 tineri care s-au distrat pe litoral în timp ce una dintre adolescentele din grup aștepta rezultatul unui test COVID. 10 dintre ei au fost depistați pozitiv cu SARS-CoV-2 la Spitalul din Bârlad acolo unde au fost aduși de la Costinești.


Autoritățile sunt în continuare în alertă iar anchetele continuă în ambele județe. Atât în Vaslui, acolo unde fata s-a infectat în urma petrecerii de la majorat, la care a participat alături de alți 39 de adolescenți, dar și la Constanța, unde atât ea, cât și contacții ei, s-au distrat fără să știe rezultatul testului COVID.


Vă reamintim că una dintre fete efectuase testul COVID-19 și nu a mai avut răbdare să aștepte testul. Potrivit reprezentanților Direcției de Sănătate Publică (DSP) Vaslui, la Costinești,  tinerii s-au cazat la vile și la pensiuni particulare.


Citește și:
În cursul zilei de 3 august, rezultatele testelor COVID-19 au confirmat că tânăra este infectată cu virusul SARS-CoV-2. În aceeași zi, tatăl adolescentei, care lucrează la SAJ Vaslui a mers pe litoral cu o ambulanță pentru a-și aduce fiica la spitalul din Bârlad, unitatea suport pentru pacienții COVID-19 din județul Vaslui, potrivit Adevărul.


Adolescenta a fost evaluată de medici și ulterior a fost izolată la domiciliu, alături de familia sa. O altă tânără prezentă și ea la majorat și ulterior pe litoral a primit marți confirmarea că are COVID-19.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17123 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2807 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2456 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.357 secunde