X
X
Mai multe ştiri online:

Alcoolul face victime, pe șoselele din Constanța

Ştire online publicată Luni, 10 August 2020. Autor: Florentina BOZÎNTAN
Sfârșitul de săptămână a însemnat aglomerarea șoselelor, atât turiștii, cât și constănțenii îndreptându-se spre stațiuni și plajă. Dar, după cum au constatat polițiștii, o parte dintre șoferi "au uitat" de regulile rutiere, urcându-se la volan sub influența alcoolului și provocând accidente. Din păcate, incidentele respective au băgat oameni în spital!

Un astfel de accident a avut loc, sâmbătă, la ora prânzului, între Agigea și Lazu. Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 12.40, un bărbat de 61 de ani, fiind sub influența alcoolului (la testarea cu etilotestul a rezultat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat), a condus pe DN 39, dinspre Agigea către Lazu, pe a doua bandă. La un moment dat, la coborârea de pe Podul Agigea, nu a păstrat distanța de siguranță și a lovit în spate un alt autoturism, condus de un bărbat de 52 de ani. În urma impactului, mașina respectivă a fost proiectată într-o a treia, condusă de o femeie de 32 de ani. În accident a fost rănit șoferul în vârstă de 52 de ani.

După câteva ore, un alt accident în care a fost implicat alcoolul a avut loc în județ. Era în jur de 17.20, când un tânăr de 22 de ani conducea pe strada Morii din localitatea Tuzla, iar la intersecția cu sens giratoriu, cu DN 39, a accidentat un pieton, care era sub influența alcoolului. În urma testării, s-a stabilit că victima era aproape de comă alcoolică, avea 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri au fost deschise dosare penale. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 16557 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2530 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1524 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1490 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1270 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3893 secunde