"Alba-neagra" îi lasă fără bani pe turiștii din stațiunea Mamaia

881
3

Articole de la același autor

Profită de naivitatea unor oameni și își umplu buzunarele doldora de bani într-un timp cât mai scurt. Apelează la tehnica prestidigitației pentru a se îmbogăți de pe urma turiștilor ca-re se aruncă cu capul înainte în speranța că vor câștiga un ban în plus. Se înșeală amarnic, deoarece nu fac nimic altceva decât să intre într-un cerc vicios și să piardă, în unele cazuri, sume importante de bani.

În ultima perioadă, în stațiunea Mamaia oamenii legii au constatat cinci cazuri de practicare ilegală a jocului de noroc "alba-neagra" în care au fost implicate 19 persoane. Ultimul care a căzut în plasa escrocilor este un bărbat de 37 de ani, din București. Turistul se plimba pe faleză în zona Cazinoului și a pier-dut 300 de lei în numai cinci minute.

"O persoană, cu o măsuță pe care se afla un covoraș, învârtea de zor trei cutii de chibrituri, în interiorul uneia fiind două bile din burete. În jurul acestuia, doi complici, care pariau sume de bani și care mai mereu ghiceau în ce cutie se aflau bilele și astfel intrau în posesia banilor. Cel de la măsuță, "creierul acțiunii", îngândurat, supărat și nervos că mai tot timpul pierde, îi invita și pe cei din mulțime să joace. Bărbatul a povestit că deschiderea a fost de 10 lei, a câștigat, au trecut la 50 de lei și "surpriză" ,iar a câștigat. Când s-a trecut la 100 lei, acesta a pierdut de fiecare dată. Din fericire pentru el și-a recuperat întreaga sumă de bani cu ajutorul jandarmilor", a declarat mr. Sorin Trancă, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi "Tomis".

Potrivit oamenilor legii, întreaga acțiune este "supravegheată" de un complice care ține de șase. Militarii constănțeni spun că indivizii pot fi găsiți pe podul din Satul de Vacanță, pe pasarela care face legătura cu stațiunea Mamaia, zona Perla și în apropiere de piațeta Cazinoului din Mamaia. Jandarmii le recomandă tuturor turiștilor să nu cadă în plasa lor. 

Comentează știrea

nae
4 iulie 2015
au aparut iar

Trebuie sa fii tare dobitoc sa te bagi in asa ceva si iti meriti soarta mai ales ca e un system cunoscut inca de la revolutie si care a trecut prin tot mapamondul , occidentalii se feresc de asa ceva iar indivizii sint arestati pe loc dar se pare ca la noi au observat iar lipsa de interes a organelor legii.

catalin
4 iulie 2015

Castigati bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta oameni foarte seriosi care vor sa munceasca si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna, intr-o colaborare usoara si placuta, in timpul liber sau full-time. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email [email protected]

George
4 iulie 2015
Politia ce face....

Sunt destui naivi care au impresia ca se pot castiga ceva bani apeland la asa ceva, insa politia ce face??? Banuiesc ca sunt totusi echipe de politisti care trec pe langa escrocii astia. Ii vezi de la distanta, colorati, tatuati cu masini de Bulgaria si nu se ocupa decat cu infractiuni: alba - neagra, proxenetism, furturi din locuinte, grupuri infractionale organizate care expun in fata minori. NE-AU FACUT DE RAS !!!!!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Iulie 2015
Stire din Diverse : Connect-R concertează în Mamaia
Pagina a fost generata in 1.3437 secunde