"Alba-neagra" a invadat litoralul. Un escroc a fost reținut de Poliție

170

Articole de la același autor

Litoralul românesc a fost luat cu asalt, în această vară, de escrocii care apelează la metoda "alba-neagră". Metodă veche, care la un moment dat dispăruse, dar care vara aceasta le pune serioase probleme forțelor de ordine, căci indivizi certați cu legea, care apelează la acest joc clandestin, ale cărui rezultate pot fi influențate prin dexteritatea mânuitorului, sunt găsiți la orice colț din stațiuni.

Drept dovadă, un bărbat de 51 de ani a fost depistat în trei rânduri de forțele de ordine, în timp ce îmbia trecătorii să joace jocul de noroc. "În zilele de 24 iulie, 1 august și 18 august, acesta a fost surprins în flagrant delict pe raza stațiunii Costinești, în timp ce organiza jocuri de noroc clandestine de tipul alba – neagra", au arătat polițiștii. Prin urmare, suspectul a fost reținut și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Tot în Costinești, polițiștii au surprins în flagrant un bărbat de 44 de ani, în timp ce făcea același lucru, îi convingea pe trecători să-și încerce norocul la "alba-neagra". Asupra bărbatului au fost găsite mai multe bunuri susceptibile a fi folosite la jocul de noroc, dar și suma de 400 de lei, despre care se crede că a fost obținută în jocul ilegal. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7706 secunde