Alarmant! Din ce în ce mai mulți șoferi fără permise, pe șoselele din Constanța

202
Alarmant! Din ce în ce mai mulți șoferi fără permise, pe șoselele din Constanța - soferibeti1-1591121726.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au realizat, în ultimele zile, mai multe acțiuni pe șoselele din județ, în urma cărora au constatat că numărul șoferilor care nu respectă prevederile legale este considerabil. Astfel, oamenii legii au întocmit mai multe dosare penale pe numele unor bărbați care s-au urcat la volan deși nu aveau permise auto.

De exemplu, polițiștii de la Secția 3 Rurală Mangalia au depistat pe DJ 394 un individ de 28 de ani, care conducea deși nu avea permis. La fel este cazul unui bărbat de 34 de ani, surprins pe b-dul Aurel Vlaicu din Constanța, la volan, fără a avea permis, dar având o alcoolemie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, s-au ales cu dosare penale, din același motiv, indivizi din Crucea, Topalu, Corbu, Cogealac și Constanța.

XXX

Ieri dimineață, un bărbat de 29 de ani, care nu deținea permis, a provocat un accident rutier în care a fost rănit.

În jurul orei 5.25, bărbatul conducea pe DJ 228, dinspre DN2A spre Nazarcea. Înainte de intrarea în satul Culmea, bărbatul a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a răsturnat în câmp. Individul a fost rănit ușor, fiind transportat la spital. Mai mult, în urma investigațiilor, oamenii legii au constatat că acesta era și sub influența alcoolului, având o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6829 secunde