Alarmant! Din ce în ce mai multe accidente pe Autostrada Soarelui

269

Articole de la același autor

Sezonul estival înseamnă și intensificarea traficului spre și dinspre litoral, ceea ce duce la o creștere alarmantă a numărului accidentelor rutiere pe Autostrada Soarelui A2, au atras atenția reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța. Mai mult, subliniază specialiștii, pe lângă faptul că aceste accidente sunt soldate cu victime, în multe situații sunt avariate și elementele de siguranță de pe autostradă.

"Traficul foarte intens din perioada sezonului estival pe Autostrada A2 este și cauza unui număr mai mare de accidente, din păcate, cauzatoare de victime și pagube materiale. Pe lângă acestea, sunt avariate de cele mai multe ori și elemente de siguranță de pe autostradă, respectiv parapetele metalice mediene și marginale, semnalizatoarele rutiere, fiind nevoie de intervenția promptă a drumarilor pentru a le înlocui, astfel ca circulația rutieră să se desfășoare permanent în condiții de siguranță", au precizat specialiștii din cadrul DRDP Constanța.

De exemplu, în cel mai recent sfârșit de săptămână, pe Autostrada Soarelui au avut loc șapte accidente rutiere.

"Pe tronsonul Lehliu - Cernavodă al Autostrăzii A2, administrat de Secția de Drumuri Naționale Călărași, au avut loc patru accidente ușoare, care au avariat parapetele metalice. Pe raza de administrare a Secției Autostrăzi, adică pe tronsonul Cernavodă - Constanța și pe Autostrada A4 (Ovidiu - Agigea), doar duminică, 5 iulie, au avut loc trei accidente, soldate cu avarierea parapetului, iar luni, a avut loc un alt accident.

În iunie, pe tronsoanele dintre Lehliu și Cernavodă, a fost avariat parapetul metalic pe o lungime de 380 de metri liniari, iar între Cernavodă - Constanța și pe Autostrada A4, a fost avariat parapetul metalic pe o lungime de 423 ml. În total, sunt aproximativ 800 ml de parapet metalic distrus de accidente. Și abia a început luna iulie…", mai semnalează Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2501 secunde