Al doilea județ în care masca devine obligatorie în aer liber

261
Al doilea județ în care masca devine obligatorie în aer liber - masca-1596015363.jpg

Articole recomandate

Dâmbovița devine al doilea județ care impune purtarea obligatorie a măștii în spațiile publice deschise, în urma numărului mare de infectări, a anunțat prefectul Aurelian Popa.


Începând de joi, masca va fi obligatorie în zonele aglomerate, cum ar fi piețele sau târgurile, iar comercianții vor trebui să poarte mănuși, a precizat prefectul la Digi24


"Măsura se va aplica la nivelul întregului jude, pe tot parcursul zilei, în toate zonele aglomerate unde se desfășoară activități comerciale. Dâmbovița este județ roșu, cu un număr foarte mare de persoane contaminate", a declarat Aurelian Popa.


Județul Dâmbovița a ajuns la 1.682 de infectări, dintre care 51 raportate marți.


Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Argeș a decis, marți, ca purtarea măștii de protecție în locurile unde se adună grupuri formate din mai mult de două persoane să devină obligatorie și în spații deschise, măsura fiind valabilă în tot județul.


De asemenea, mijloacele de transport în comun nu au voie să se pună în mișcare dacă nu poartă mască de protecție toți călătorii, sălile de jocuri de noroc, cazinourile și restaurantele de tip fast food au voie să funcționeze doar până la ora 22 de luni până vineri și până la ora 23 în week-end, acestea fiind orele până la care este permisă și desfășurarea evenimentelor private.


Totodată, prin votul membrilor CJSU Argeș s-a decis interzicerea horelor sau a altor dansuri care ar implica încălcarea măsurii de distanțare între persoane la cel puțin un metru și jumătate.


Sursa: StirilePROTV


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8178 secunde