Al cincilea transfug algerian, prins în gara din Târgu Jiu

196
Al cincilea transfug algerian, prins în gara din Târgu Jiu - algerianprinstargujiunava-1574464748.jpg

Articole de la același autor

Al cincilea pasager clandestin, din cei șase fugiți de pe o navă din Portul Constanța, a fost depistat, în seara zilei de joi, 21 noiembrie, în apropierea gării din Târgu Jiu. Individul a fost depistat de un echipaj al Biroului Poliției Transporturi Gorj, care l-a reținut și l-a predat polițiștilor de frontieră de la Garda de Coastă. În jurul orei 3.30, cetățeanul algerian a fost adus înapoi la bordul navei Nordic Barents, de unde a fugit alături de conaționalii săi. 


În continuare, oamenii legii desfășoară cercetări pentru reținerea celui de al șaselea fugar. Cu toții vor fi anchetați penal pentru trecerea frauduloasă a frontierei de stat. 


Reamintim că șase migranți algerieni au ajuns, la sfârșitul săptămânii trecute, în portul Constanța la bordul navei Nordic Barents, sub pavilion Panama. Comandantul navei a anunțat că au aflat de existența pasagerilor clandestini după ce au părăsit portul din Turcia. Autoritățile române au refuzat primirea transfugilor, astfel că aceștia urmează să rămână la bordul navei până la următoarea destinație. Nava se îndreaptă spre China. Dornici să ajungă în Europa, transfugii au fugit de pe navă, în noaptea de miercuri spre joi. Patru dintre ei au fost prinși după câteva ore, pe câmpul dintre Valu lui Traian și Murfatlar, de polițiștii locali din Valu lui Traian. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5321 secunde