Agresorul care a băgat un copil de 14 ani în spital, în moarte clinică, a fost arestat!

345
Agresorul care a băgat un copil de 14 ani în spital, în moarte clinică, a fost arestat! - 17febrarestatsursapublika-1581941957.jpg

Articole de la același autor

Adolescentul din Mangalia, care a bătut un minor pe o stradă din localitate, în urma incidentului victima ajungând în moarte clinică în spital, a fost arestat.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus schimbarea încadrării juridice a faptelor, din infracțiunile de vătămare corporală și tulburarea ordinea și tulburarea ordinii și liniștii publice, în infracțiunile de tentativă la omor și tulburarea ordinii și liniștii publice și au formulat cerere de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu arestul preventiv, față de inculpatul S. D. M., în vârstă de 15 de ani, din municipiul Mangalia, pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Dus în fața instanței de judecată, magistrații au dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile.

Între timp, victima este în continuare în stare gravă în spital, părinții căutând soluții pentru salvarea lui, la spitalele din București și de peste hotare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9345 secunde