Agenţi economici, amendaţi cu câte 20.000 lei pentru că au aruncat gunoaiele pe domeniul public

442
Agenţi economici, amendaţi cu câte 20.000 lei pentru că au aruncat gunoaiele pe domeniul public - agentieconomici-1619695129.jpg

Articole de la același autor



Încă doi agenți economici din stațiunea Mamaia au fost sancționați de polițiștii locali cu câte 20.000 lei fiecare pentru că au aruncat deșeuri pe domeniul public. 
De această dată, reprezentanții celor două hoteluri au hotărât să scape de gunoiul strâns în urma curățeniei efectuate în incinta proprie cu ajutorul unor particulari în loc să apeleze la firma de salubritate. Numai că persoanele în cauză au aruncat zecile de saci de gunoi pe un teren situat pe strada Vârful cu Dor din Constanța. 
„Polițiștii locali constănțeni desfășoară constant acțiuni ce au ca scop descurajarea activităților de depozitare ilegală a gunoiului pe domeniul public și aplică sancțiuni ori de câte ori situația o impune. Aceste fenomene antisociale care ne afectează pe toți pot fi semnalate cu încredere la numărul de telefon 0241/484.205 - Dispecerat sau la adresa de mail [email protected]”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7452 secunde