Agent de pază, înjunghiat într-un club din Arad

174
Agent de pază, înjunghiat într-un club din Arad - 2-1577624651.jpg

Articole recomandate

Un agent de pază a fost înjunghiat de trei ori într-un club din Arad, duminică dimineață, de către un client de 22 de ani care ar fi agresat mai întâi o chelneriță. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Pavel Palcu, a declarat, pentru Agerpres, că incidentul a avut loc într-un local din incinta Ștrandului Neptun, dimineață, înainte de ora închiderii clubului.

Conform declarațiilor date de martori anchetatorilor, un client de 22 de ani, care ar fi fost în stare de ebrietate, ar fi agresat o chelneriță, iar unul dintre agenții de pază ai clubului, în vârstă de 30 de ani, a intervenit. "A vrut să-l scoată afară din local pe agresor, însă acesta a ripostat și l-a înjunghiat pe agentul de pază de trei ori. Victima are trei plăgi penetrante, iar lama cuțitului a atins și ficatul victimei, care a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe", a declarat procurorul Pavel Palcu.

Agresorul a fugit după ce l-a înjunghiat pe agent în spate și în abdomen, însă a fost prins în apropiere, în centrul municipiului Arad, de către colegi ai victimei. La sosirea polițiștilor, suspectul a solicitat să fie dus la spital, acuzând că a fost și el rănit de către agenții de pază ai clubului. El a rămas internat, motiv pentru care deocamdată nu a putut fi audiat.

"După efectuarea investigațiilor medicale, va avea loc și audierea suspectului. S-a efectuat cercetarea criminalistică la locul faptei și a fost recuperat cuțitul, găsit asupra autorului", a adăugat procurorul de caz.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad a început urmărirea penală a suspectului, pentru infracțiunea de tentativă de omor. Agentul de pază rănit se află în stare stabilă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, unde a fost supus unor intervenții chirurgicale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7185 secunde