"Afacerea" de familie a unor medici

AFACEREA UNOR MEDICI LA CONSTANȚA: Prostituție în saloane de masaj erotic

4029
9
AFACEREA UNOR MEDICI LA CONSTANȚA: Prostituție în saloane de masaj erotic - prostitutie-1350633954.jpg

Articole de la același autor

Doi medici din Republica Moldova, stabiliți în Brașov, și fiul lor, student la Medicină în Constanța, sunt acuzați de proxenetism. Potrivit anchetatorilor, sub paravanul a patru saloane de masaj deschise în Brașov, Cluj și Constanța, familia de medici obliga tinere racolate din România și Republica Moldova să se prostitueze. 


Părinții, în vârstă de 47, respectiv 52 de ani, sunt medici generaliști și au obținut atestatele în Republica Moldova, dar în urmă cu trei ani s-au stabilit în Brașov. Cei doi se ocupau de saloanele erotice din orașul respectiv, în vreme ce fiul lor, în vârstă de 25 de ani, era responsabil de activitatea desfășurată în salonul similar deschis în Constanța. Alte două complice erau însărcinate cu supravegherea activității ilicite din salonul din Cluj.

"În fapt, primele trei persoane suspecte au înființat o societate comercială având ca obiect de activitate prestarea de servicii în domeniul masajului. Au deschis cabinete de masaj erotic în Brașov, Constanța și Cluj, unde, prin intermediul anunțurilor la mica publicitate, au angajat maseuze tinere, din România și Republica Moldova. Sub paravanul acestor cabinete de masaj erotic, în realitate, cei trei suspecți coordonau o rețea de prostituție", a afirmat, ieri, într-o conferință de presă, Gabriel Florescu, șeful Crimei Organizate Brașov, în atenția cărora se află dosarul.

Serviciile sexuale ale fetelor erau comercializate contra unor sume cuprinse între 200 și 300 de lei.

Marți, 16 octombrie, oamenii legii au descins în cele patru saloane, de unde au ridicat pentru cercetări înscrisuri, telefoane mobile și mijloace de stocare a datelor informatice. De asemenea, au audiat până în prezent 26 de tinere, dintre care șase, cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani, sunt cercetate pentru prostituție.

Denunțul a fost făcut de o tânără din Republica Moldova, care a afirmat că deși a fost angajată pentru masaj, era obligată să întrețină relații sexuale cu clienții. Pentru a o "convinge" să nu plece, suspecții i-au luat actele de identitate și pașaportul.

Deși reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, magistrații Tribunalului Brașov au decis cercetarea celor trei suspecți în libertate. 


Comentează știrea

admirator
19 octombrie 2012
pai, toata lumea stie

ca astfel de saloane cu asta se ocupa... Cum de nu este legalizata prostitutia, cand toate ziarele sunt pline de anunturi cu "fete tandre cu barabtii generosi", "vino la mine si o sa te simti bine" etc? Este "Curat murdar, coane Fanica!" Asa-i cand PZD conduce treburile tarii. Fie direct, fie din "opozitie".

Florentin
19 octombrie 2012
Am ramas perplex

Stupefiant ! Cutremurator ! Si eu bietul de mine care credeam ca la saloanele de masaj erotic se ridicau, se discutau si se confruntau sisteme ale filosofiei existentiale !!!!

CIPE
19 octombrie 2012
IMPREUNA CU VOI , CUGET LIBER ,

, CARE II PROMOVATI IN ASA ZISA RUBRICA DE MATRIMONIALE...PUAH !

SI PAVEL CE ZICE ?????
19 octombrie 2012
SI SUPERIORII LUI PAVEL CE ZIC ?

IN PRIMUL RAND ACEST SEF DE LA CRIMA ORGANIZATA TREBUIE ANCHETAT SI VERIFICAT PTR.NEGLIJENTA IN SERVICIU.I S-A SPUS DE ATATEA ORI CE EXISTA ASTFEL DE STABILIMENTE IN ORAS SI NU A VRUT NICI SA AUDA SI NICI SA VADA.POATE IL ANCHETEAZA SI PE EL DNA-UL,CACI PREA ESTE INDOLENT SI NEGLIJENT !

haihui
19 octombrie 2012
Masaj de imagine

Parcă e o ușoară ipocrizie să vorbești de subiectul ăsta într-un ziar care promovează la rubrica "Matrimoniale" exact saloanele de masaj de "relaxare", plus alte fete fierbinți, dornice să te... maseze. Și faceți ceva cu pop-up-ul ăla la anunțuri. Înțeleg să se deschidă prima oară cînd accesezi site-ul, dar să se deschidă la fiecare accesare de articol, mi se pare obositor și te face să renunți să mai citești restul articolelor.

CRIMA ORGANIZATA
19 octombrie 2012
CONDUSA DE PAVEL

Pai daca toata lumea stie,atunci de ce Dl.Pavel de la crima organizata nu stie nimic ? Ori nu stie si atunci e prost,nu e capabil sa stea in functia aceasta de conducere,ori e complice si incaseaza banet la greu !!!!!??????? care este adevarul ????POATE INCEPE SI DNA O ANCHETA ,CACI NE-AM SATURAT DE ATATEA MIZERII UMANE TOLERATE DE ACEST SUPERIOR !!!!!

Răspuns la: pai, toata lumea stie
Adăugat de : admirator, 19 octombrie 2012
ca astfel de saloane cu asta se ocupa... Cum de nu este legalizata prostitutia, cand toate ziarele sunt pline de anunturi cu "fete tandre cu barabtii...
REPORTERII
19 octombrie 2012
Concurs la ANR cu castigatori anuntati

Concurs la ANR cu castigatori anuntati Concursul ANR dinamitat de numeroase erori In urma demiterilor si a demisiilor (demiteri mascate) s-au eliberat cateva locuri in ANR. Cei care au organizat insa au facut mai multe erori printre care aceea ca si-au tradat intentiile de a-i inlocui pe ai vostri cu ai nostri si au eliberat mai multe functii decat trebuia - functiile castigatorilor astel ca se poate vedea deja cine va castiga. Lumea vorbeste de mai multe vizite a Bucuresti de asigurare a cate unui loc din organigrama. Mesajul ar fi pentru cei ce stiu ca nu si-au asigurat nimic:concursul nu e pentru voi .Mai bine ii lasati sa concureze singuri, nu va prezentati, ca sa-i cunoasca si publicul si nu de alta dar daca acest examen l-au luat asigurat macar sa se confrunte cu examenul de constiinta la care pana acum au picat.

Mario
25 octombrie 2012
MISA

Astia nu sunt de la Misa? E stilul lor.

om
15 noiembrie 2012
cautati ca mai sant....

sa vezi ce analize ......se fac ....ce saune.... la hoteluri.......bordeluri sub .....acoperis!!!!.

Răspuns la: Am ramas perplex
Adăugat de : Florentin, 19 octombrie 2012
Stupefiant ! Cutremurator ! Si eu bietul de mine care credeam ca la saloanele de masaj erotic se ridicau, se discutau si se confruntau sisteme ale...

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : Prinsă în timp ce făcea sex oral
Miercuri, 12 Septembrie 2012
Stire din Monden : Tatăl Floarei Leonida,  cu ochii în lacrimi
Pagina a fost generata in 1.0517 secunde