Aduși în fața judecătorilor pentru contrabandă cu țigări. "Tun" de 100.000 lei

467

Articole de la același autor

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța i-a trimis în judecată pe Gabriel Ungureanu și Liviu Dumitru, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Asupra lui Gabriel Ungureanu, organele de cercetare penală au găsit, la data de 15 decembrie 2016, o cantitate de 2.787 pachete țigarete, marca Marengo, având timbru fiscal de Republica Moldova. 


În depozitul utilizat împreună de către cei doi, anchetatorii au mai găsit o cantitate de 6.500 pachete de țigarete LM de contrabandă, 33 de pachete de țigări Kent Nanotech, având timbru fiscal din Republica Moldova, 15 pachete Ashima și 10 pachete de țigarete marca Marble, ambele fără timbru fiscal. 


Direcția Regională a Finanțelor Publice Galați a comunicat întinderea prejudiciului creat prin deținerea celor 2.787 de pachete țigarete de contrabandă marca Marengo Slims, deținute ilicit de Gabriel Ungureanu, la suma de 31.062 lei, precum și a prejudiciului creat prin deținerea celor 6.558 de pachete țigarete de contrabandă deținute ilicit de Liviu Dumitru, la suma de 73.107 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5441 secunde