Adriean Videanu, ARESTAT pentru 30 de zile

150
Adriean Videanu, ARESTAT pentru 30 de zile - adrieanvideanu-1422683647.jpg

Articole recomandate

Fostul ministru PDL Adriean Videanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit deciziei judecătorilor de la Curtea Supremă din această dimineață. După audieri maraton, au primit sentințe de arestare preventivă și fosta șefă anti-mafie Alina Bica, consilierul acesteia Florentin Mihăilescu, precum și Dorin Cocoș și fiul său Alin Cocoș, transmite Realitatea.net.


Decizia a fost luată în dosarul disjuns din cel al despăgubirii ilegale de la ANRP al Alinei Bica și nu este definitivă, putând fi contestată la aceeași instanță.

Videanu, Alin Cocoș și Mihăilescu urmează să fie încarcerați, în timp ce Dorin Cocoș și Alina Bica sunt deja în arest în alte două dosare - dosarul Microsoft și respectiv cel al despăgubirii ilegale pentru un teren supraevaluat.

În dosarul disjuns din cel al despăgubirii ilegale, Bica este urmărită penal pentru luare de mită (două infracțiuni), abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit (două infracțiuni) și favorizarea făptuitorului.

Omul de afaceri Dorin Cocoș este urmărit penal în același dosar pentru trafic de influență și dare de mită, fiul său Alin Cocoș este cercetat pentru dare de mită și trafic de influență, Adriean Videanu, pentru complicitate la abuz în serviciu, iar Florentin Mihăilescu, pentru complicitate la luare de mită.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7464 secunde