Adolescentă dispărută dintr-un centru al Protecției Copilului. Apel disperat al mamei plecate în străinătate

426
Adolescentă dispărută dintr-un centru al Protecției Copilului. Apel disperat al mamei plecate în străinătate - adolescentadisparuta1-1576624408.jpg

Articole de la același autor

O adolescentă instituționalizată într-un centru al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a dispărut. Mama minorei, plecată în străinătate, a făcut un apel pe rețelele de socializare pentru găsirea copilei. 


Isabela Ilona Tudică are 15 ani și jumătate, 1,65 metri înălțime și este șatenă cu ochii căprui. Minora era instituționalizată în Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență de pe strada Aluniș, din municipiul Constanța, după ce părinții ei au plecat în străinătate. Aceasta a fost preluată din familia extinsă, mai precis de la unchiul în grija căruia o lăsaseră părinții, după ce acesta a solicitat sprijin, arătând că "nu mai face față provocărilor vârstei adolescentine". Nici odată ajunsă în centru, copila nu s-a cumințit, arată sursele noastre. Astfel, se pare că fata a plecat în mai multe rânduri din centru, fără învoirea responsabililor. Iar pe 5 decembrie ar fi plecat, din nou, împreună cu o altă minoră. 


La data respectivă, reprezentanții DGASPC Constanța au anunțat Poliția de dispariție și au făcut demersuri pentru găsirea ei. 
Între timp, și mama adolescentei a lansat pe rețelele de socializare un apel către cetățeni pentru a sprijini eforturile de găsire a copilei. Însă, dacă Poliția Constanța spune că minora este dispărută din 5 decembrie, mama tinerei afirmă că nu se mai știe nimic despre aceasta de pe 13 decembrie.


"Vă rog să mă ajutați să îmi găsesc fetița, este dispărută din data de 13 decembrie din Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. De o săptămână, nici Poliția Constanța nu o găsește", este apelul lansat de mama adolescentei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Octombrie 2019
Stire din Eveniment : Bărbat dispărut de două luni, din Limanu
Pagina a fost generata in 1.2829 secunde