X
X
Mai multe ştiri online:

Adolescent mort în subsolul unui restaurant. Anchetă pentru ucidere din culpă

Ştire online publicată Luni, 27 Iulie 2020. Autor: Florentina BOZÎNTAN
Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar medicii legiști urmează să stabilească din ce cauză a survenit decesul unui adolescent de 17 ani, din județul Botoșani, venit pe litoral să muncească. Tânărul și-a găsit sfârșitul în subsolul unui restaurant din Mamaia Nord, unde coborâse să facă curățenie, potrivit unor surse apropiate anchetei.

"Polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că un tânăr de 17 ani, din județul Botoșani, a fost găsit inconștient într-o anexă de la subsolul unui restaurant din Năvodari. În urma efectuării protocolului de resuscitare, din păcate, medicii au declarat decesul acestuia.

Conform primelor cercetări, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Năvodari au stabilit că tânărul era angajat al restaurantului în cauză, iar pe corpul, trunchiul ori membrele acestuia nu au fost identificate urme vizibile de violență. La fața locului, s-au deplasat și polițiști ai Serviciului Arme, Exploziv și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Constanța, care efectuează cercetări cu privire la stabilirea substanțelor dintr-un puț care se afla în încăperea din subsolul imobilului. De asemenea, este și un echipaj CBRN de la ISU, pentru a stabili dacă sunt eventuale substanțe. Totodată, inspectori din cadrul ITM Constanța au deschis o anchetă în care desfășoară verificări de specialitate", au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, specialiștii care au efectuat măsurători nu ar fi găsit niveluri ridicate de gaz. Cu toate acestea, voci din rândul colegilor de muncă spun că, în momentul în care a fost găsit adolescentul, acesta era inconștient, pielea avea o culoare mov și erau urme de vărsături. În ziua fatidică, tânărul care se ocupa cu treburi gospodărești, precum tunsul ierbii și curățenia, coborâse la subsol, unde era un grup sanitar și o cameră tehnică, cu o adâncime de aproximativ un metru, unde se acumula apă de obicei, pentru a face curat. A fost găsit după ceva timp, de colegi, care au încercat să îl salveze, aplicând manevrele de resuscitare până la sosirea cadrelor medicale.

Tânărul provenea dintr-o familie sărmană și venise pe litoral pentru a munci.

Ancheta desfășurată de oamenii legii vizează infracțiunile de ucidere din culpă, nerespectarea și neluarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31495 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3979 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1484 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1267 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4212 secunde