Adolescent de 16 ani, MORT, după ce s-a urcat la volan și a intrat în stâlp. Prietenii săi, răniți

1589
1
Adolescent de 16 ani, MORT, după ce s-a urcat la volan și a intrat în stâlp. Prietenii săi, răniți - accident268654400-1476433113.jpg

Articole recomandate

Un adolescent de 16 ani a murit după ce s-a urcat la volan și a provocat un accident cumplit. Tânărul conducea cu viteză și a intrat într-un gard și într-un stâlp de beton. Alți 5 prieteni care erau în mașină au ajuns la spital. Tragedia a avut loc în județul Vrancea.

Accidentul a avut loc în localitatea Vulturul din județul Vrancea. Tânărul de 16 ani care se afla la volan, evident fără permis de conducere, a pierdut controlul asupra volanului după ce nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta și s-a izbit de un stâlp.

Impactul a fost unul foarte violent. În urma accidentului, șoferul de 16 ani și-a pierdut viața. În mașină se aflau alte cinci persoane, cinci prieteni de-ai șoferului.

La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de prim ajutor. O persoană a fost transportată la spital în stare inconștientă, iar celelalte patru persoane de asemenea au fost duse la spital, însă sunt în stare stabilă.

Polițiștii au ajuns și ei la locul accidentului și au demarat toate cercetările în acest caz, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

JOpeFVUdcmscLQJR
9 decembrie 2016
chtqZMbqPZF

W2LpWE mqzzllekdlad, [url=http://tvvpztxyvfaa.com/]tvvpztxyvfaa[/url], [link=http://favyixnnfyye.com/]favyixnnfyye[/link], http://fjucwfrpafqo.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.581 secunde