Adina Florea, propusă la conducerea DNA, audiată la Parchetul General

359
Adina Florea, propusă la conducerea DNA, audiată la Parchetul General - adinaflorea-1537369470.jpg

Articole recomandate

Procurorul Adina Florea, propusă la conducerea DNA, a fost audiată ca martor la Parchetul General în dosarul legat de proveniența protocolului secret SRI-Parchetul General publicat de Darius Vâlcov, anunță Antena 3.


Conform sursei citate, audierile au avut loc marți, au durat mai multe ore, mai mulți procurori fiind audiați.


Potrivit aceleiași surse, Adina Florea a confirmat că a fost prezentă la audieri, precizând ca va răspunde oricărei invitații în acest sens.


Procurorul general Augustin Lazăr a anunțat recent că există o verificare în curs la Parchetul Curții de Apel Constanța, în urma informațiilor din spațiul public potrivit cărora protocolul secret SRI-Parchetul General publicat de Darius Vâlcov ar proveni de la această structură.


"Vă pot confirma doar că există o verificare în curs la parchetul Curții de Apel Constanța", a spus procurorul general, întrebat de jurnaliști despre informațiile potrivit cărora protocolul secret postat de Darius Vâlcov pe Facebook ar proveni de la Parchetul Curții de Apel Constanța, structură din care provine și procurorul Adina Florea, propusă de ministrul Justiției pentru conducerea DNA.


În 24 august, Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, a publicat, pe pagina sa de Facebook un protocol încheiat între Parchetul Înaltei Curți de Casație și Justiție (PICCJ) și Serviciul Român de Informații (SRI) în 7 decembrie 2016, iar potrivit informațiilor din spațiul public documentul ar proveni de la Parchetul Curții de Apel Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.276 secunde