Acțiunile rutieriștilor continuă. Iată pentru ce dau amenzi

108
Acțiunile rutieriștilor continuă. Iată pentru ce dau amenzi - politia-1377848962.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii rutieri constănțeni au acționat pe principalele cauze generatoare de accidente rutiere, punând accentul, și de această dată, pe șoferii vitezomani. Astfel, oamenii legii au aplicat 228 de amenzi, în valoare de 57.520 de lei. Cei mai sancționați (159) au fost șoferii care au apăsat pe pedala de accelerație mai mult decât le permitea legea. Alți 33 de conducători auto au fost prinși fără centura de siguranță, iar opt pietoni care au traversat neregulamentar, prin loc nepermis au fost sancționați. 

"Respectați viteza maximă legal admisă pe sectorul de drum pe care circulați, reduceți viteza în apropierea marcajelor pietonale, adaptați permanent viteza la condițiile meteo și de trafic și evitați orice preocupare care v-ar putea distrage atenția în timpul condusului", a precizat Cristina Vasile, purtătorul de cuvânt al Serviciului Rutier Constanța.

În plus, polițiștii rutieri au reținut patru permise de conducere, dintre care unul pentru un șofer care nu a acordat prioritate unei mașini și unul pentru un conducător auto care a depășit limita legală admisă cu peste 50 de kilometri pe oră. În plus, un șofer a fost prins la volan deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4359 secunde