Acțiuni de amploare în Tomis III, Brotăcei și piața Griviței

377
2
Acțiuni de amploare în Tomis III, Brotăcei și piața Griviței - politia1350808776-1366321536.jpg
Polițiștii constănțeni de la Secția 4 au organizat o activitate pentru verificarea modului în care se respectă paza obiectivelor, bunurilor și valorilor în benzinăriile din municipiu. Oamenii legii au verificat trei astfel de unități, au simulat trei alarmări, au verificat șase agenți de pază, doi dintre aceștia fiind aver-tizați. De asemenea, o societate comercială a fost sancționată cu 2.500 de lei.

De asemenea, polițiștii Secției 2 au desfășurat o acțiune pentru asigurarea ordinii și siguranței publice. Oamenii legii au vizat zonele piețelor Tomis III, Cireșica, Brotăcei și Oborul de legume și fructe. Cu ocazia acțiunii, au fost legitimate 13 persoane, dintre care două amendate cu 400 de lei. Totodată, polițiștii Secției 3 au acționat în zonele piețelor Griviței și Tomis II, legitimând opt persoane și amendând cinci dintre acestea, cu amenzi în valoare totală de 3.200 de lei. Totodată au fost confiscate 6.200 de țigarete.

În plus, polițiștii Secției 5 au controlat 11 instituții de învățământ și șase localuri de alimentație publică. Cu această ocazie, oamenii legii au legitimat 14 persoane, dintre care doi barmani au fost avertizați, iar alți șapte au fost amendați. 

Comentează știrea

Nelu
19 aprilie 2013
Control

Cat mai DESE, este BINE.Poate scapam de TROGLODITII care primesc cersind si dupa ce vad unde ai BANI, te si FURA. E BINE DE TOT. MULT SUCCES POLITIEI>

kiki
19 aprilie 2013
contrabanda

tigari avem, tigari sa va dam ! cati bani se duc in contrabanda in loc sa ajunga la sanatate

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3793 secunde