Acțiuni ale polițiștilor pentru combaterea prostituției

271
Acțiuni ale polițiștilor pentru combaterea prostituției - razie-1369641582.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au organizat, în ultimele 24 de ore, 11 acțiuni, la nivelul județului Constanța. Pe linie de investigații criminale, oamenii legii au executat o acțiune pentru combaterea furturilor din autoturisme. Cu această ocazie, polițiștii au legitimat 15 persoane, dintre care două au fost atenționate și două au fost amendate cu câte 200 de lei. 

Și polițiștii de la Secția 2 au desfășurat o acțiune pentru depistarea faptelor de proxenetism și prostituție, ocazie cu care au legitimat opt persoane, dintre care una a fost amendată cu 200 de lei.

De asemenea, oamenii legii au executat acțiuni pentru combaterea parazitismului social, fiind legitimate 14 persoane și amendate patru dintre acestea cu amenzi în valoare de 2.400 de lei.

În plus, polițiștii aceleiași secții de Poliție au organizat o acțiune pentru prevenirea furturilor de componente din rețelele Enel, Transelectrica, ANIF și Romtelecom, fiind legitimate 14 persoane și sancționate contravențional trei, cu amenzi în valoare totală de 600 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6028 secunde