Acțiune cu mascați, în județul Constanța

308

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni de pe raza Secției 5 Rurale Cogealac au organizat o acțiune pentru prevenirea faptelor cu violență, respectarea normelor privind circulația rutieră, paza bunurilor și obiectivelor și pentru combaterea muncii la negru. Pe parcursul acțiunii, polițiștii au legitimat 148 de persoane, au organizat două filtre rutiere și au controlat 62 de autoturisme. 


"Au fost aplicate șase sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3.530 lei de către inspectorii ITM Constanța. Se efectuează verificări întrucât există suspiciuni cu privire la două persoane care desfășurau activități fără forme legale de angajare, în cadrul unor societăți co-merciale din Istria, respectiv Mihai Vi-teazul.


Au fost sancționați reprezentanții a două societăți comerciale, cu suma de 2.000 lei, întrucât nu au fost respectate pre-vederile planului de pază, nefiind luate, de către aceștia, măsuri pentru asigurarea ordinii în incinta discotecii", au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. 


Totodată, oamenii legii au dat și de urma unui bărbat de 33 de ani, din comuna Mihai Viteazul, care conducea pe drumul ju-dețean, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acțiunea s-a desfășurat în colaborare cu mascații Serviciului pentru Acțiuni Speciale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Descoperire macabră, la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.9997 secunde